i feel worse..

hello, känner mig inte bättre ..=/ så jag stannar hemma från skolan idag. mår nästa sämmre än igår, nästan lite febrig..  hoppas inte den nya influensan:O fast det tror jag inte=) hah!

Nu sitter jag i alla fall i soffan och myser. och tittar på benjamin button=) verkar bra,

skriver mer när den är slut,

see yah!



Loads Of Love// Moa

skola imorgon..??

heey! sitter och tittar på Nick&Norah´s intftnite playlist. Med en kopp te (jag har så himmla ont i halsen!) filmen är faktist rätt okej, (värd att se=)

 ( va liten bilden blev...)

Jag börjar bli lite osäker om det blir någon skola för mig imorgon.. har haft huvudvärk hela dagen! och jätte förskuld.. kanske är smartast att  ligga hemma så man är frisk till tisdagen..? aja får se hur jag känner imorgon?=)

snart ska jag väll borsta tänderna och lägga mig i sängen. fast jag blir nog uppe ett tag till=P hah!

Ibland blir jag så sur på blogg.se! hah! fattar verkligen inte hur man gör en stor header!xP hjälp någon!? ni fattar inte hur länge och hur lång tid jag lagt ner för att försöka förstå mig på det!=P haha! aja löser sig nog snart=)

men nu ska jag nog läsa en bok eller något..

see yah!

Loads Of Love! // Mois<3

**HOST HOST**

hello bloggen! just nu har jag ont i huvudet, halsen, jag hostar och nyser hela tden-.- usch! antagligen har jag Ida och Julia smittat varandra! jag kännde mig rätt sjuk redan innan helgen sen skulle ju ida sova hos mig då dela vi säng och sen åkte vi till Julia och smitta ner henne=D haha!

aja.. Idag har jag iaf varit på bio me Amanda, det va kul (hoppas att jag inte smitta ner henne nu=/) fast rätt stressigt, jag mötte henne i slussen och hennes buss va försenad så vi hade ungefär 8min tills bion börja.. vi kom lite försent men aja.. va gör det??..  sennär bion va slut så såg vi en buss som gick 17.18 tror jag..(?) aja.. och då va klockan 17.09 så då fick vi brottom till bussen igen.. men men, det va kul den lilla stunden i alla fall=)

Imorgon är det slut på helgen.. slutar vid 16.20..-.- på en måndag liksom.. jag kommer somna! aja.. Nu ska jag nog gå och hyra hen film och dricka en kopp te så jag blir riktigt frisk tills imorgon!=D

ha det bra!


Loads of Love // Moa mjoou! <3

är det min tur att bli sjuk(?)..

  Hey guys!  hur e det med er?=)    själv är de bara bra förutom att ja har as ont i halsen=/ min syster var juh sjuk förut då frös hon, o hade ont i halsen aa m.m men hon är inte sjuk längre som tur:P men de verkar vara min tur nu att  bli sjuuk??): men ja vill inte bli sjuk just nu när jag har börjat i ny skola o allt=/ hmm, not good!  men aja, vi får hoppas att ja inte blir sjuk just nu har jag bara as ont i halsen):   eh, anyway..


idag var jag Ida och Moa hemma hos mig(: de var myysigt!  dom kom cyklande hit på en tandemcykel!xD HAHAHAHA! ja stod o as garva när dom kom!xD (kommer lite bilder sen)   eh, vi gjorde inget specielt precis vi typ bara satt och myste&prata:)  joo visst ja! vi försökte fixa bloggen lite, vi försöker fixa en stor profilbild på bloggen! men de går inte så bra=/   nån som kan hjälpa oss??(:      har ni gjort nått kul idag då?(:

just nu sitter jag o bloggar och kollar på M.T.V  kollar på  My super sweet sexteen      typ de ända jag kollar på!xD      I love it!!       aja, nu ska jag kolla vidare(: ha en mysig kväll!

see yah! LOVE// Julia


picture

hah! världens snyggaste kopp ever!
Haaha! jag och ida
 <3
me, Ida och Moa

// Julia<3


god morgon!

God morgon  bloggen! Nu sitter jag här me Ida, Vi kom typ precis upp (Ida har ju sovit här) vi såg faktist på en film innan vi gick up=P den heter skeleton Key den är bra det är samma som som har gjort the ring.. lite läskig kanske.. aja..

Nu ska vi äta frukost fixa oss lite sen kanske vi ska till Julia, vi får se..  Jag ska ju ändå in till stan vid tre.. aja

Bloggar mer senare, see yah!




dålig..

 Hey you! dålig upptatering I know..  har vart så mycket nu när skolan o allt har börjat!   många läxor o sånt aa m.m.. aja anyway..

idag är de fredag sköönt de!  vi gjorde inget specielt i skolan typ de gammla vanliga!xD joo! vi hade media, då skulle vi göra vår egna layout de var fett roligt=) men min vart inte klar=/ o inte idas häller så vi får väl fortsätta me dom nästa vecka nån gång:P  sen så gjorde vi väl inte så mycket mer förutom att vi gjorde de gammla vanliga men aja..

imorn har jag inga planner alls?:O   Ella har jag inte träffas på ett tag:O men hon skulle typ ut och segla imorn=/  aja, ja får ringa henne sen när hon kommer hem=)     men ja kommer väl vara me Moa och Ida eller nått(?) =) aa ja ringer väl dom lite senare ikväll eller imorn!  jupp så får de bli=)

just nu, ligger ja i soffan och tjockar mig me sol chips I LOVE SOL CHIPS!!  ska väl se på en film eller nått lite senare=)  naajs de!  aja..


see yah gays! LOVE// Julia<3


NU ÄR DET FREDAGS MYS IGEN=)

hello everyone! det var det fredag igen=) skönt med helg! även om det bara har gått en vecka är jag helt slut!xP
Idag blir det antagligen fredags mys me Ida och Viktor någon stans=P

Vi kanske kommer spela lite tennis=P you never know.. aja.

Nu är jag i alla fall på runmarö.. ska packa lite kläder, har typ inge kläder i stan just nu..=/ aja.. ehm.. Nu ska jag snart höra av mig till Ida..


see yah!




VARFÖR SKA MAN VARA SÅ FÖRBANNAT SJUK HELA TIDEN!

heej allihopa! jag är helt täppt i näsan, jätte ont i halsen och nyser hela tiden! jag är förskyld! bläää!

Har precis pluggat klart SOn.. sköönt! snytigt mig tusen gånger-.-..
Men imorgon är det fredag då är det en kort  dag, börjar vid 08.10 och slutar 13.40 tror jag.. första lektionen ska vi ha engelska diagnos..-.- usch!
Jag hatar Prover och Diagnoser.. jag lyckas alltid få spännings huvudvärk.. asso jag spänner mig på natten eller precis innan så jag får jätte ont i huvudet.. så alla tror att jag typ lodsas vara sjuk för att det är prov eller något..?=( irreterande!
aja..

Nu ska jag snart gå och lägga mig.. har faktist börjat lägga mig tidigare nu=) förut la jag mig jätte sen så jag knappt kom upp ur sängen=P haha!

see yah!


PIZZA/ PLUGG

Heey! Kom just hem från frisören..=/ det vart okej.. lite kort kanske.. men det va såå slitet så det behövdes verkligen! klippte av ungefär 5-6cm och lite på luggen, köpte oxå någon spray grej när man plattar håret=)

Nu tittar jag på tv, pratar lite me Julia på msn. ska snart plugga lite och äta pizza=P yummi! fast jag måste plugga lite oxå.. ska kunna saker om massa upptäckare och om löv-.- ..

Aa nu ska jag väl ät pizza så jag hinne plugga oxå.. see yah!





Oförberäd diagnos..-.- inte precis det jag är bärt på..=P

hello allihopa! dåligt med upptatering idag.. iknow.. men jag har inte hunnit! Hade oförberät matte diagnos idag-.-.. matte är väl inte precis det jag är bäst på men det gick väl ganska bra tycker jag=) Vi fick sluta tidigare idag! yeeh!

När vi hade slutat skulle jag möta upp min syster Ida och min bror björn i forum.. Ida sluta med att jag och Ida satt i forum i ungefär 3 timmar för att vänta på björn..-.- men vi hade den ändå mysigt, vi kolla lite i affärer och drack lite chai latte! Moa like=P sen orka vi inte vänta så vi åkte hem..

Imorgon börjar jag vid 08.10 och slutar 15.00=) see you then.. är faktist jätte trött nu,!




trött, fryser o måste plugga=/ not fun..

Heej alla sweetisar!   hur mår ni??    själv mår ja inte så bra!  ja e trött, ja fryser och ja måste plugga specielt Spanska för ja och ida ligger ett år efter så vi måste ta igen ett år=/  not fun..  men vi får plugga på bussen och sitta i Cafét o plugga medans vi får vänta tills bussen går.så vi kommer nog i kapp:P får vi hoppas!xD 
 hmm, idag har vi haft riktiga lektioner=) eller i måndags så hade vi juh bara upprop och igår hade vi en halv dag eller så kollade vi bara schemat o så:P  men ialla fall, vi hade riktiga lektioner idag de var roligt! vi fick nya böcker o sånt m.m
imorse var ja tvungen och gå upp 05:20!:O guud de var hemsk! men ja kom upp=) ja är faktiskt lite stolt över mig själv! hah!  fast ja måste gå upp den tiden imorn igen=/ men ja får gå och lägga mig i tid..   men,men..

nu ska ja bara plugga klart de sista o sen lägga mig i soffan o kolla på en massa gammla avsnitt av " Top model"
Yeey!:D  aja,

see yah gays! LOVE// Julia<3


I close my eyes.. of course!

hejsan allihopa! Kom just hem från skolan, vi hade inte riktigt några lektioner.. gick mäst igenom lite.. sna var det dax för klass-fotto-.-  känns inte som bilden med hela klassen vart så bra.. känndes som ja blunda på varje bild=/ men det enskilda fottot vart okej,=)

Just nu tittar jag på top modle, och väntar lite på Ida som skulle komma förbi=P ska fortsätta se på  det..





OMG! vad ska jag ha på mig egentligen!:O

Halloj! Nu sitter jag hemma kom just hem från att ha spelat tennis en stund me Ida, det gick väl rätt bra, har spelat en stund när jag var yngre, sen brukar jag spela på sommarn.. det brukar vara någon sorts tennis skola då=)

Nu har jag iallafall en ny mobil! det är en vit W959, sån som julia har fast hennes är rosa=) sen kom jag hem med några andra små saker från forum.. som häng lås måste ha ett till imorgon.. ofc så får jag det smutsigaste skåpet längst ner-.-.. *suck* aja.. sen kom jag oxå hem med ett rosa linne rätt gulligt=) kanske har på det imorgon på skol-fottot...? nee tror inte det.. Gud vet verkligen inte vad jag ska ha på mig!=( Oh!.. aja.. blir säkert bra!..

men nu ska jag nog kolla om jg hittar något att ha på mig imorgon, 
 
see yah!



I´m home now!

heey! I´m home now!=)
aa Moa har juh berättat om idag:P och hon tyckte det var bra och de tyckte jag me:)  såå de bli braa=)
vi fick me oss en massa paper o sånt som vi måste fylla i till imorn!       imorn tar ja och ida 07:40 båten och så kommer Moa förmodligen sällskapa me oss!=) yeey!     sen slutar vi 14:00 som Moa sa:P  efter vi har slutat så sticker ja in till staan o shoppar& ska fixa lite saker!       den här veckan kommer vi inte följa schemat  så jag vet inte hur den här veckan kommer se ut riktigt!xD men aja,  de kommer nog gå skit bra och de e juh roligt att träffa nya kompisar och så=) så de blir nog bra:)
 aja, anyway..  

Moa berättade juh vad vi gjorde igår:P ni vill faktiskt inte veta vad vi gjorde!xD haha!  men hallå! de var juh faktiskt sista lovdagen:O så då får man juh göra lite tokiga saker=) som vi gjorde :P ..
(kommer lite bilder från de =) )

just nu e jah inne på facebook och kollar på en massa roliga/konstiga bilder som några kompisar har lagt upp!xD om ni vill bli kompisar me mig och Moa på facebook så söker ni på  Julia kempe och Moa rune=)

aja, nu ska ja kolla klart på bilderna o fixa lite saker!  Loads Of Love// Julia♥

Haha!

ja sitter på Moa!
Moa slår mig rätt in i magen:P aj..
vi har våra fötter och armar lite överallt!xD
Hahahaaha!=)



Haha! eh, aa vi klädde ut oss lite!xD

Moa jag och ida=)
Moa & jag

me and Moa!

SKOL-FOTTO!!

Hello everyone! Idag var det första dagen i 8An! men det var bra alla i klassen verkade snälla, sen var jag inte ensam ny häller.. prata lite med Julia och verkade oxå tycka det var bra=)

Nu sitter jag hemma på söder kom typ precis hit från skolan jag har inte varit här på ett bra tag.. , men snart ska jag tillbaks till nacka och köpa ny mobil och sen åker jag ut igen.. mina kläder och allt är fortfarande kvar på ön..

Imorgon slutar jag vid 14.00 någon gång, har lite korta lektioner sen är det skolfotto..=/ anndra dagen i skolan.. gillar inte skol fotto!-.-  men det blir säkert bra! hoppas jag..

Nu är det dags att åka ut igen.. kanske tar lite lunch i nacka oxå.. får de..
see yah!


Just a totally sick day!=)

Heey! Nu kom jag just hem från Julia, har varit där me Ida hela dagen=) Och den här dagen har varit heelt sjuk! haha!=D
Först... aa det vill ni inte veta=P och sen börjar jag och Julia sloss..(?) (inte på riktigt) men aa det gjorde vi!xD hahaha!
Julia kanske lägger upp lite bilder på det sen=)

Det har iaf varit en rolig dag=) tyvärr var det ju den sista på lovet.. imorgon börjar ju skolan..-.-
haha! Ida och Julia tycker det ska bli kul(?) haha!

men nu ska jag se Marley & Jag


HAHA! Julias och Min dåliga humor=P

Hello everyone! Nu ska snart Ida komma hit, sen ska vi väl ringa Julia och prata me henne om va vi ska göra=)

Min mobil är sönder.. så jag har en konstig nokia.. förstår mig inte på nokia-.-  så allt blir bara fel när jag ska smsa med den=P som jag skulle skriva till Julia nu på morgonen Är du vaken nu Eller!?:O puss! som vanligt vart det fel + att jag va lite små irretead på att hon inte svarat på mitt sms kvällen innan.. så det vart ungefär så här eller? arvet valen eller?:/ puss! hahaha!=D
och det smset jag skicka kvällen innan visade sig att jag aldrig skickat!=P haha! min och Julias dåliga humor!=) aja..

Nu ska jag fixa mig lite sen ska jag möta Ida och Julia snart=) see yah!




AAAAAAAH!!

Aa.. nu är det bara två dagar kvar på hela sommar lovet! 2 dagar utan läxor, tidiga mårnar.. och nu börjar ju även betygen..=/

AAAH! *snyft*..

Nee nu kan man ju inta bara sitta hemma.. måste ju hitta på något av dom här dagarna=)
Jag ska väl snart åka till Julia och se på film, kanske dansa dans matta=D aa så blir det=)

see yah , Loads of Love// Moa

Ändrade palner!

Hejsan allihopa! det blir ändrade planer, Julia skrev ju att jag skulle komma till henne.. men sjuka systrar vill man ju inte umgås med..=P haha! så vi åker till svängen istället, kanske äter upp all glass innan dom tänger för sesången=) yummi.. fast det är ju inte riktigt glass väder idag.. aja det skiter nog jag och julia i=D

Sen kommer det nog bli en hel del filmer Idag.. yeeeey!!

men nu ska jag snart åka til svängen (café)




REGN! not fun:/

                                                                Hello alla söta blogg läsare=)

förlåt för en dålig uppdatering:/  ja har bara inte hunit  ja har vart här&där hit&dit, sena kvällar   tidiga mornar! aa de har bara vart helt sjuukt mycket saker på en gång!  men nu blir det inte så=) som tur! aja..

Hallå! it´s raining OMG it´s not fun:O  ja hatar när de regnar men de kan juh vara lite mysigt ibland när de regnar:) fast de beror på vad men ska göra?:P..
som idag ska ja förmodligen va me Moa Yeey!!  vi ska va hos mig=) vi ska väl   se på film, kanske baka som vi bara äger på! eller jag=) eller Moa är juh också duktig på de!xD men aa.. m.m
jupp! så får de bli.


inte många dar kvar till skolan börjar/:  vi börjar den 24/9 på måndag alltså.   ja är lite små närvös.. men de går säkert jätte bra får vi hoppas! de är bara lite värre för Moa för hon börjar juh i en helt vanlig klass/: 
men ida och jag börjar juh i 7AN och där är alla 7OR nya:P    Moa!, de kommer gå jätte bra för dej :)
aja..


just nu ligger jag  i min stora säng me as mycket kuddar och bara myysser!=) men nu ska jag väl gå och fixa mig, och ringa Moa!=) naaajs!

God natt!

hello everyone!


 nu är det dax att sova! börjar bli riktigt trött.. fast jag kanske somnar till en film..? aja..
vi hörs imorgon!



Nu är det fredags mys!!

Hey Hey!, Har precis prövat en mys dress som jag har beställt från H&M den är rätt mörk blå, ska oxå få in en rosa snart=)
Idag har jag oxå varit i forum med Ida och Julia=) köpte inte så mkt, det vart ett par skor och en rosa sjal=)

Nu är det ju fredag så då blir det mys framför Tvn=) Moa like=P kanske kommer Ida oxå hit..? aja..

Nu ska jag ta nycklarna till svängen och plocka på mig en massa snacks=P

Love yah!


The camera i broken.... Whups!!

hej hej, kameran är paj!! eller aa laddaren.. råka trycka batteriet lite hårt så det va någon viktig sak som gick av.. whups! så nu blir det lika tomt med bilder som innan=/ men jag får väl bara fixa en ny laddare så fort som möjligt=)

Imorgon blir det forum med ida och Julia=) veonika skulle egentligen oxå med men det vart något hinder så hon kommer tyvärr inte..=/ maybe some other time..

snart ska jag väl gå och lägga mig.. borde ställa om dygnet nu innan skolan.. men först ska jag fixa lite i garderoen.. jag slänger alltid kläderna över allt så dom ligger exakt över allt förutom i garderoben..=P haha!






sun shine!

Hello, nu sitter jag hemma och pratar lite med folk på msn, imorse så mötte jag Ida och Julia vid vår förra skola eller min förr förra skola=) Ida skulle hämta lite böcker och skit.. sen åkte vi och köpte glass! yummie!
sen åkte vi och bada vi min brygga=D jätte skönt i vattnet!
här är oxå lite bilder som vi tog=):

 haha!xD

hmm, today??

                                                             god morning everyone!:)


sleep well?  själv har ja sovit som en prinsessa, aa som vanligt:P     men aja!

hmm, va ska man hitta på idag då??:/   typ alla är i skolan:(  för ja börjar på måndag:) yeey!   och ida skulle åka till Ekliden idag hon kom in! grattis gumman:D     men Moa.. I think that she is home:P aa, ja får ringa henne sen:)


visst ja,  igår åkte ja och Moa till våra gammla skola den som vi gick i förut.. o sa " Heej då!" o  hämta&lämmna lite saker:P  och sen skulle typ alla i skolan leka nånting ute:S och då fråga dom om ja och Moa ville vara me, först så var vi väldigt osäkra:/  men sen så var vi me!  fattar inte varför men aja!xD  fast vi var inte me så länge, vi gjorde typ 2 saker:P  sen gick vi! hah, buuuusigt men aja whatever:) 


men,men! nu ska ja äta frukost, fixa mig och sist men inte minst ringa Moa!:P  yeey!   aja, ni får ha de så braa=)


Oh I Love new shoes!

Hello!, dåligt med uppdatering.. i know! men jag har helt enkelt inte hunnit med..
Nu har jag precis kommit hem, har varit på skolan nu. den verkar rätt bra och lärarna är okej.. men ändå är det såå närvöst!
Men när jag prata med rektorn på skolan fick jag veta att Ida har kommit in!=D det va en tjej i den klassen som ville byta klass så nu kommer Ida och Julia i samma klass!=P synd att jag är ett år äldre -.-! aja..

Innan jag åkte till skolan har jag varit med Julia!=) fast det vart en kort stund efter som jag skulle till skolan.

snart kommer Ida hit, vi tänkte ha lite mysigt med godis, vatten melon, vin druvor och massa filmer!=D yeeeh!

Nu är det ungefär 1 månad och 1 vecka kvar tills jag fyller år! då blir jag 14=D hoppas jag får allt jag önskar mig! även om det typ bara är massa dyra grejer=P

Idag kom jag oxå hem med två par nya skor, mina vita gick sönder!=P det vart ett par vita ungefär som dom jag hade innan, och ett par vita ballerina med ett guld spänne från belle shoes! jätte billigt! 100:- pär sko!=O super nice!

aja nu kommer snart Ida ska ta fram lite filmer och fixa lite!


Movies.. Movies.. and Movies..

hello, Nu kom jag precis hem, har varit ett tag hos Ida vi bor ju så nära varandra! slipper man gå så långt=) hah!
Vi har väl mäst, varit inne och kollat på film, mysigt ha?! det va ju inte så fint väder,
jag skulle ju egentligen till nya skolan och träffa rektorn och min blivande lärare, men det blir nog nu på onsdag istället..

Imorgon är det massa som börjar skolan.. tex runmarö skola ska iaf ha upprop, julia ska dit (även om hon kom in på Ekliden..?)=P skönt att börja den 24=D ändå en liten stund kvar på sommarlovet=)
efter att dom har varit i skolan ska nog jag och ida iväg och bada, snart börjar det ju bli höst.. då blir det ju så kallt och mörkt så man får passa på att bada under dom dagarna man kan=)

Nu ska jag nog upp och fixa lite i garderoben, jag lykas alltid staka till så mkt.. aja




I´m so happy!=)

                                                         Hello alla söta blogg läsare=)

whats up?  va har ni gjort idag?  själv har ja inte gjort nått specielt alls:O har bara vart hemma o tagit de lugnt, sköönt de!
innan tog ja en snabb dusch, när ja klev ur duschen så ringde de så ja fick ta på mig en handduk snabbt:P o de var mamma som ringde!xD men aja,  hon ringde och berätta att ja kom in på skolan! :D  AAAHH! guud
I´m so happy now!:) så ja ska dit  imorn kl 16.00.  ja sitter o funderar på om ja ska gå uppropet på min gammla skola, asso innan ja åker till den nya skolan..:P aja vi får se!    Moa skulle åka o kolla på skolan idá!:)


de är ju ganska bestämt att ja och Moa ska byta skola:)  men ida ska kanske också byta till den:D yeey!
vi får bara hoppas att hon kommer in:/ aja, men får hoppas på de bästa! vi håller tummarna för dig gumman:)


just nu sitter ja i soffan o kollar på  M.T.V  as braa :D aja, nu ska ja ringa Ella:)   see yah♥

Nighty night!

Hello!, Nu ska jag snart gå till sängs..
Imorgon ska jag till skolan igen, jag är faktist rätt närvös, blir så jobbigt att byta hela tiden, men men.. det kommer nog lösa sig=) sen ska jag väl vara me Julia som vanligt.. eller så ska jag gå och kolla när mitt gammla fotbolls lag har hemma match, skulle vara kul att träffa gammla kompisa igen=) jag har ju spelat fotboll sen jag var 6år men jag sluta för ungefär snart ett år.. men jag hade tänkt att börja igen=D aja..

Men nu ska jag gå och lägga mig ska upp rätt tidigt för att åka till nya skolan imorgon,




Windy!

Nu kom jag just hem..
Idag har jag varit med Julia, Della och Tove=D det var meningen att vi skulle segla.. men det kom inge instruktörer.. också blåste det så mkt idag=O så vi fick gå och bada lite istället, men det var lika roligt=) varmt i vattnet var det oxå,
sen åkte vi till svängen och tog "lite" glass=D och spela vi kort vi spela 500 eller vad det nu heter=P 
Efter det var det dags för Della att åka hem till stan=( så vi följde henne till båten sen hoppa Jag, Tove och Julia i vattnet igen=P 

Men nu tänkte jag lägga upp lite bilder från igår=) och kanske från några anndra dagar=D


finally pictures!


julias fot och jag=P


last night. and today?

                                                                            Hello everybody Julia is here now!:)

ja vakna typ för nån halvtimme sen eller nått:P  sleep well??..   aja,  igår var ja Moa, Ella hos mig!    först när dom kom så var vi heelt normala:P vi typ bah satt vid datorn, satt o prata aa m.m!      men sen.... :O
såå vart vi heelt galna typ:P vi sjöng singstar ( schlager) vi skrek så mycket asso de var helt sjukt!xD haha!
aja whatever, vi hade ialla fall sjuukt roligt :D


Today? mm, idag ska ja faktiskt segla! :O mhm I know! ja ska segla:P  de blir ja, Moa Della och Tove som kommer segla :)  Della o Tove är juh jätte braa på att segla,  men inte Moa o ja!xD men aja whatever.. de går säkert jätte bra får vi hoppas!xD Hah!
 
aja, nu ska ja nog äta lite frukost och fixa mig :D  sen drar jag iväg till Moa, o sen åker vi och mötter Tove o Della på Toves brygga! jupp så blir de.

see yah gays:)

Ida it´s home!

                                                              Hello alla sweetisar!

idá vakna ja upp hos Ella:)  ja o Moa sov där!  vi kolla på film, satt vi datorn:P, o  tog en maaasa bilder!xD  myysigt!:) vi sommna ungefär vid  1 halv 2 tiden, och vakna typ vid 10 tiden.. eller ja vakna vid tio, men Moa o Ella vakna typ halv 12:P Hah!
aja watever. Sen när vi hade fixat oss m.m! såå kom ida :D    she it´s home noow :) yey!  we have miss hear so much! 
ehm, sen så kolla vi på en massa barn filmer. eller ja o Moa låg i soffan  o kolla på de   Pippi långstrump, Emil, Pocahontas m.m:) medans Ella  o Ida stod i köket  o baka kladdkaka :D  ymmi!!


just nu sitter jah o Ella i soffan o bloggar m.m! och väntar på Moa som kommer strax..
vi ska typ se på film m.m aa de som vi brukar göra:P  aja whatever..

nu kom Moa:)                       see yah gays//

sleep over! yeeey!=D

                                       Hello everybody!=)

Nu har jag pratat med Ella och Julia, vi har bestämt att ha tjej kväll hos Ella och sova där!=D yey!
Så nu ska jag packa pyjamas, kläder, snacks och tandborste..

Men det vart inget med ida ='( hon kommer hem så sent så det kommer inte bli något.. men vi kommer ses imorgon innan hon åker igen! .. men aja..

Nu ska jag packa lite grejer=)


two weeks without ida!... my God!

                                     Heejsan!

Nu är jag hemma från forum, så  nu har jag bytt lite kläder och köpt lite mer=D
Just nu chattar jag med kajsa på msn, och tittar lite på tv=) besök oxå hennes blogg http://alltidkajsa.blogg.se =P

Snart kommer ida hem!!=D hon sitter på bussen hem just nu, hon har varit borta i typ 2 veckor!.. så det ska bli jätte kul att träffas!=D

Men nu ska jag prata vidare med Kajsa,



Good morning!

                                             hejsan allihopa!

Nu har jag just vaknat, Idag vet jag inte riktigt vad som ska hända, Julia ska ju till grönan.. Kanske ska jag till forum och byta lite kläder jag köpte för någon dag sen, det va tex en jeans jacka som känndes lite för liten och ett par jeans jag inte tyckte om =P Kanske åker jag för bi hemma istan och fixar lite..? aja.

Ni som tycker att våran blogg ser tråkig ut så.. Aa vi fattar bara inte=P någon som vet hur man gör headern..?

Men nu ska jag äta lite frukost och kolla om det går några bussar..
skriver mer när jag kommer hem=)
Loads of Love // Moa

see yah there!

                                                                              tja tja! =)


joup, nu sticker ja till staan =)    de blir manykyr, shopping, ja skulle ha kollat på ny skola men lärarna var typ inte där idá så ja ska dit på måndag! :D o sen så blir de lite mer saker!:P  aja,  berättar mer sen när ja kommer hem :) 

 
                                                             see yah there// LOVE julia<3


new clothes, new nails ... new school ..?

                     Hello bloggen!

Nu har jag precis kommit hem, jag har ju varit i forum köpt massa nya kläer=),också skönt att lämna ön ett tag! och så har jag ju varit och kollat på skola..
Jag hade tänkt att lämna södermalms skolan.. jag ha väl ingen anledning precis, käner mäst bara för det!=)
Sen har jag sökt till ungefär 5 olika skolor och alla är fulla..=S då börjar man ju få lite panik eftersom att det är ju tyvärr inte så lång tid kvar på sommar lovet .. men då kom mamma på någon skola i nacka som ligger precis brevid min brors gymnasium=) nice!
Den värkar jätte bra=) kanske lite mkt elever, lite skilnad från att först gå på runmarö skola med 37 elever på hela skolan!=D men södermalm som jag gick på innan var ju ungefär 600 elever som det är i den här=)

Just nu sitter jag och chattar med Julia på msn om kvällen, kanske blir det film kväll..?
och försöker jag sätta på lös naglar (något jag suger på!=D) men men.. man kan inte vara bra på allt=)

Nu ska jag få på naglarna=)

see yah // LOVE Moa

Kusse!

                                                                                    Hey you!  

Hmm, va ska man hitta på idag då?? ja har inget att göra:S   har nån en idé?:) aja, nått hittar ja väl på.
Förmodligen så kommer min lillkusin, igen..:P
Hah, ja har vart me henne sen i måndags typ:P ni kanske undrar hur gammal hon e? o vad hon heter? eller..aa=)

hon heter Alba Tyén och e tio månader och fyller den 2 oktober så hon e snart 1 år :D 
ja fyller ju den 6 oktober!xD aja, hon e jätte sööt men såå intensiv!xD hah. 
 ( kommer lite bilder på henne:P)


byta skola??:S  mm, ja kanske ska byta skola:S men inte helt säkert så ja ska inte berätta för mycket nu..men aa!    Moa och jag ska kanske börja i samma skola,  men inte i samma klass för hon är ju ett år äldre än mig. just nu är Moa och kollar på skolan. Hon fråga mig imorse om ja skulle hänga me. men ja ska ändå in till stan imorn ( ska på manikyr, och shoppa :D )  berättar mer om de imorn =) men ialla fall.. så ja kommer kolla på skolan imorn. Moa får berätta mer om de idag, för hon ska ändå blogga:P          men,men..

                                          
                                            
                                                 see yah!  love yah guys// Julia<3

Haha!

   Hah!   vem e brunas?:P

Alba=)

      Alba<3

it`s bed time! sweet dreams..

                                             god kväll=)

Nu har Amanda precis åkt hem, så nu sitter jag och familjen och tittr på någon film, den heter seven med Brad Pitt och Morgan Freeman. Jag fattar inte så mycket fast jag tittar inte häller=) aja..
Idag har jag och Amanda iaf haft jätte kul=) fast vi har väl typ bara badat.. men det var kul att träffas igen!

Det blir inte så mycket bilder efter som mobilen är sönder.. och jag hittar inte laddaren till kameran:S men jag ska få ny mobil snart så då blir bloggen full med bilder=D men aja.. whatever..


But now is it time to sleep, jag är jätte trött! det har jag varit hela dan..
Imorgon kommer jag väl vara med Julia, of course=) värkar vara rätt dåligt väder så vi kanske åker till forum! känns som evigheter sen man lämna ön!.. aja..

Nu är det time to sleep!

Sweet dreams, XoXo // Moa

myyysigt!!

                                                                    Heej bloggen!


hur är de med er??  me mig är de bara fint,fint!   vakna ungefär för nån halvtimme sen eller nått!
just nu ligger ja i sängen me en massa kuddar o filtar!, o bloggar myysigt!:)  aja..

.. sorry men igår bloggade ja inget:O Oops mitt fel:/  men Moa bloggade va hon hade gjort för nått:P  men ja kan berätta lite nu va ja gjorde igår?? ska ja?  aa!        
föst åkte ja till stan o shoppade:) sen åkte ja till mina kusiner, som bor på Värmdö ( ingarö) än av mina kusiner fyllde år i lördags så ja skulle fira honom. sen åkte vi hem, Hah ja sommna typ i bilen!xD  men aja, sen när vi kom till Stavsnäs så gick vi och köpte pizza! :D mumms! de vart en vegetarisk pizza:P eftersom att ja är vegetarian. vi tog me oss pizzorna oclh satt oss ute på bryggan:) myysigt! sen gjorde ja inte så mycket mer, inte så jätte intressant att veta, men ändå!


 

today,   vet ja faktiskt inte va jag ska göra:O just nu blåser de o är lite mullet:S men om de bli finnare så kanske ja lägger mig ute på bryggan o solar!  and maybe calling Moa:P  aa de göra ja nog:P eller så göra ja de nu:)
hah, aa!

men nu ska ja nog äta lite frukost och ringa Moa!
see yah// LOVE Julia<3

time to meet!

                                        Heej allihopa!=)

Nu är jag inne på datan och chattar med min BFF Amanda som jag ska träffa imorgon=)
fast jag har jätte många bästa vänner men Amanda har jag varit BFF sän vi va jätte små, so we have something extra
vi har inte träffats på nästan hela sommarn! så det börjar bli time to meet!<3
här kommer bild på henne!<3


 
visst är hon söt..?=)<3

XOXO // Moa

sailing! yey!=)

                            Hello everyone!


Nu har jag precis kommit hem från segling med Della=) vi segla laser, det gick väl inte så bra för mig men Della var duktig.!
vi kapsejsa också mitt på fjärden!=) haha! men vi kom upp, fast... vi kapsejsa igen och då kom vi inte häller up!xD
men vi fick hjälp av en seglar lärare, och då visade det sig att det var en kork eller något som inte satt på plats (som jag tydigare hade råkat kassta ut när jag skulle ösa båten...) så det hade läckt in runt 300 liter vatten i båten..:S haha!
sen kom det någon stor segel båt och börja förklara vad vi skulle göra.. men vi lyssna ite så mycket vi låg mäst i vattnet och as garva!=D
sen när vi kom till land igen och tagit upp båten tog det ungeför 20 min tills allt vatten hade runnit ut.. haha!
Men det var iallafall jätte kul att segla med Della!=) 

Just nu sitter jag och tittar på Bring it on- All or nothing, har inte sätt alla men dom jag har sätt är iallafall jätte bra!
 helt klart värt att se!

Idag vet jag inte riktig vad som händer, Julia är ju i stan idag.. men vi skulle höras senare och kanske se på film eller något.=) mysigt! vi har ju inte gjort det på ett tag känns det som.. aja..

Men nu ska jag ringa Julia så vi kanske kan ses snart!=) yey

LOVE // Moa<3

tröött!!

                                                                     Hello alla sweetisar!!

 hur e det me er?  me mig är de bara bra förutom att ja såå tröött!:P  aja, 
 ja kom nyss ut ifrån duschen, sköönt!  ikväll vet ja faktiskt inte va jag ska göra! :O  joo, eller ja Moa o Ella ska förmodligen ha filmkväll:)  yey!  de blir förmodligen hos mig!xD    jupp! så de blir. filmkväll, och så kommer de typ hit  några mer kompisar..?  aa..


idag har ja Moa och Ella vart ute och kobbat:) vi åkte från min brygga vid typ 10:00 tiden och kom hem ungefär vid 16:00 16:30 tiden, såå ja är tröött:P  ja låg och typ halv sov ute på kobben idá!  vi badade,solade och soov!! så de var kul&mysigt:)  aja..

nu ska ja prata me Moa på msn, om vad som händer ikväll! :D 

   puss på er// LOVE julia<3


Don´t ask..

                                               Hey you!

Nu har vi varit på sandhamn(: vi tog 09:10 båten så vi va väl där ungefär.. 10:10,
Nu är vi helt slut.. Julia och jag sitter i soffan och tittar på videos från igår!=) haha! tex jag och Julia börjar bråka om ett rosa glas..(?) don´t ask.. xD aja.. 

Snart kanske vi kanske går ner till bryggan och solar lite, det är ju rätt varmt idag, eller hur?.. aa så blir det(:

see yah // LOVE Moa

bråttom,bråttom...

                                                                 Hello bloggen!:)
          
God morgon!  sovit gott??   själv har ja sovit bra:)    de här blir bara ett  kort inlägg.. för ja har ganska bråttom:S  ja försov mig:S när jag försover mig, så blir ja bara stressad,irreterad och så blir ja på dåligt hummör!xD men när jag träffar Moa blir jag glad!:P   men får bli irreterad o så när man försover sig,  alla är olika:)  aja whatever..

ja lägger upp lite bilder från igår:)  sorry att ja inte la upp dom igår..

Shit nu måste ja verkligen dra så att ja inte missar båten!!   ja och Moa ska åka till Sandhamn:) aja..
berättar mer sen när ja kommer hem:)  

         LOVE// Julia<3

solig kväll ute på bryggan!

 
                                      fin va?:P

M och J!<3

     
                                   visst ser de härligt  ut? <3                                            

Moa, Julia:)

                           
                                                            <3                                                                          

bryggan!

   Moa&Julia<3


Next... Sandhamn

                                            Hejsan allihopa!

Nu har jag just kommit hem från Julia(:
vi har haft det jätte mysigt idag, när jag kom till Julia gick vi till hennes brygga, jag kom vid typ 15.00 tror jag...(?) aja.. då gick vi till Julias brygga, där solade vi mest försökte bada men det va så kalt enligt oss.. fast vi är ju badkrukor!(:

Sen va det dags för middag! då åkte vi till några kompisar och grilla, Julia och jag åt lax, mumms! vi är ju som sagt veriterianer:P fast vi äter kyckling och fisk!xD haha!

Imorgon ska Julia och jag till sandhamn, där ska vi väl kanske träffa träffa Emelie och köpa byxor!:D
båten går vid 09:10..  tidigt! aja..

see yah! // Xoxo Moa

Good morning! ...

                                                         Good morning!

Nu har jag just vaknat,
 Igår var ju vi på bio, vi såg "sommar med göran" som Julia har sagt (: jag tyckte den var rolig, den är värd att se!
Men jag har ändå något emot "Peter Magnusson" som har huvudrollen, han va en gång på runmarö, och då va han inte precis så rolig in real, men men..

Efter det åkte Jag, Tove och Della till min strand, fast vi satt mäst på bryggan och prata (: men sen va det dags att bada, det va kalt men efter ett tag vart det rätt varmt, sen åkte vi till Della.

Idag vet jag inte riktigt vad som händar, antingen är jag kvar här med Della ocd Tove så får Julia och Ella komma hit,
eller så får väl vi åka till dom.. det är så längt emellan oss.. aja det löser sig.

men nu ska jag ringa tjejerna och se vad som händer

see yah // LOVE Moa


sommar!<3

                                                      Hello alla söta blogg läsare!

hur mår ni??   själv mår ja bara fint,fint! lite trött bara..men de får man va ibland!xD       kom nys hem, har vart på bio me några kompisar  t.e.x Moa o Ella o några flera:)   vi såg " " Sommaren me Göran" "  den var väl sådär.. ja tycker inte den var så jätte bra precis, men ni kommer nog tycka om den:P hoppas de!  aja whatever;) 


Moa sov ju hos mig, så vi vakna ungefär runt tio tiden nån gång:P typ..hah!       så först så vakna vi, fixade oss,aa m.m:) sen hade ja fixat frukost! ja gjorde faktiskt en väldigt bra frukost :D   sen..
 

så åkte ja och Moa, Karl Otto deras småbröder ut och kobbade! aa o våra familjer:P
ni undrar säkert vad  " Kobba" är för nått? eller:O?  hah aa,  ialla fall.  när man säger att man ska ut o kobba.  de fösta man tänker på är säkert " vafan är kobba!?" :D  joo men de är att man tar me sig egen lunch m.m o åker till en  Ö som ser fin&mysig ut:) så man åker ut me båten till en Ö som ser fin&mysig ut och bara är..:P vet faktiskt inte varför de just heter " kobba" ?:S aja..
 vad har ni haft för er idag då?:) 
                              
                                       nu ska ja.. Oj ja vet faktiskt inte va jag ska göra!:O  aja nått  hittar ja väl på:P  
                                                                         puss på er sweetisar// Julia<3

dagens planer!

                               God morgon alla sweetisar!

sovit gott? det har vi, vi sov som två bebisar! haha, Moa sov ju här:) vi ska försöka lägga upp bilder från dagen, vi har ju varit rätt dåliga på det... men vi ska bättra oss,promise!

Så här hade vi tänkt att dagen ska se ut...

1.
vakna till.. och gå upp ur sängen

2. byta om, äta frukost, fixa os lite. och ringa ella och kanske några fler.

3. antagligen möta Ella, lämna en kvar glömd mobil till karl, kanske dom följer med att bada?.. det verkar ju vara rätt fint väder idag,eller?

Aa så blir väl våran dag, ints så special men.. aja så får det i alla fall bli(:
men nu ska jag upp och göra frukost åt oss, det bir te och macka tror jag, mumms!

see yah soon // LOVE Julia

kvälls bloggning..

heej alla söta bloggläsare!

Nu sitter vi och bloggar tillsammans, Ella, karl, otto och deras små bröder åkte precis hem, så nu är det bara vi kvar...
vi ska väl gå och lägga oss snart, fast vi kanske ska se på en film först...? (: aja whatever..

vad har vi gjort då..? vi har väl dansat dansmatta, pratat och spelat kort, och sjungit singstar:P som vi "ägde" på.. vi fick mycket poäng men... aa det lät väl inte så bra:P

Imorgon ska vi väl träffas igen, dom glömde en mobil.. klantigt! men dom skulle komma och hämta den imorgon, om inte vi sover då:S aja.. nu ska vi byta om til pyamas, borsta tänderna och kanske somna till en film(:
Aa så får det bli,


god natt och sweet dreams // Love Julia&Moa<3

Yummi!

Hello!

Nu sitter jag med sötisarna Julia och Ella hos Julia vi ser på film och äter choklad kaka som Julia har bakat! (: yummi! vi ser "the perfect man" nja.. den är väl inte så bra... men aja whatever...

Idag har vi bara badat! det är typ 19 C i vattnet, men om man ligger i ett tag blir det rätt skönt (: och sen kommer man ju upp i värmen,  det har ju varit såå varmt idag! Moa like! :D

Idag blir det middag hos Julia!:D det blir... pankakor!!:D haha!

Ikväll kommer jag, Julia och Ella  kanske några fler typ vara här och.. ja.. bara va...:P

men nu ska jag se klart på filmen

LOVE // Moa

Godmorgon!

Hello everyone!

nu har jag precis vaknat, snart ska jag duscha och packa ihop lite saker. sen ska jag möta Ella och julia!

dagens planer: Möta Ella och Julia. kasnke några fler...?

dagens outfit: av klipta lee byxor, vitt adidas linne,

nu ska jag duscha, lägger kanske upp lite bilder från dagen lite senare...?

see yah LOVE // Moa

today!

                                                      Heej you!
vakna nyss!  sovit gott?  ja har sovit som en prinsessa:) ja sov jätte skönt!    

           idá ska ja  va me Ella och Moa igen..:P vi kommer nog vara hemma hos mig tror ja..aa så blir de nog! dom kommer väl ungefär vid tolv halv ett tiden typ!xD  vi kommer typ gå till några kompisar, chilla, just nu är de inte så specielt  fint väder .. men om de blir finnare så hoppas ja att vi går ner till the beach!:)     vi måste ju inte bada vi kan ju bah ligga där o sola&chilla!     yeas, så får de bli:)           aja..

nu ska ja ta en dusch, och sen äta frukost:)       o sen kommer Ella o Moa och då kommer vi iväg:P     måste nog prata me dom först, innan ja bestämer va vi ska göra!xD hah. aja 

                                                    love you all// Julia♥


vilket ego jag är...

                                                       Hello bloggen!!

 idag vakna jag upp hos Ella:) Moa och jag sov över där efter att vi hade sett på film,

Jag vakna vid 10.00 sen vakna dom anndar vid ungefär 12- halv 1... (sömn tutor!)
då gick vi upp och tog ett morgon dopp, eller jaa.. ella tog ett, Moa och jag är ju sånna bad krukor..:P detvart messt solande för oss,

Nu blir det dansmatta! som jag bah äger på!  dom andra är också ganska bra, men.. ja är bättre!xD vilket ego jag är..
lite senare idag kanske vi ska möta några anndra kompisar..?

men nu är det min tur att dansa:P 

      LOVE // Julia<3

lugnt..<3

                                                      Heeej!! bloggen:)

hur är de me er? me mig är de bara fint,fint!      kom nys hem, åkte till stavsnäs och åt middag!xD nice de, de vart en fiskburgare, vanligt vatten,pommesfrites! yummi..:P
 
ikväll vet ja inte va jag ska göra.. Moa o Ella kanske kommer förbi en stund, om dom kommer så lär vi väl kolla på film, bara ta de lugnt&myssa! mm så blir de nog:)   aja..

här kommer lite bilder från i sommras som ja inte har hunnit lägga upp;P  de e inte så många direkt:P men,men..

nu ska ja prata lite me Moa om vad som händer ikväll:)   Pussar//Julia♥

Shit happens..

Hejsan allihopa!

Kom precis hem från att ha jobbat i svängens cafè här på ön.

Just nu sitter jag famför datan och tråkar, kanske ska jag möta Julia och ella någon stans och se på film...?
 kanske sova där..? Aa så får det nog bli,:)

Idag skulle jag och Julia egentligen till se lady gaga klockan 20.00 på grönan, men så vart det inte.. aja, shit happens.. ;)
lady gaga är ju bara för häftig! hennes kläder kanske jag har lite svårt för, men hon sjunger ju så grymt bra! 

men nu ska jag nog ringa Julia och planera lite,

see yah // LOVE Moa


:)


bryggan på Runmarö krog


ute på bryggan!

Julia,Emelie Moa

Moa,Julia

<3

Moa Julia!

<3


Old days..

                                                    Hey you!<3

kom nys hem,  har vart och hejat på några kompisars fotbollslag. Jag Moa och Ella var cherleader  igen..:P man kan ju inte direkt säga att vi är bra, för de är vi inte!xD      men lite bra är vi.  Har ja berättat va laget heter?.. tror inte de va:P  aja de heter  " " Los Ninós" "  bra namn, allt är rosa. tröjorna, aa everyting I love it!!:)   vi hade de kul&mysigt, så de var braa:)


Haha! hitta en massa gammla bilder på när jag och Moa var små!xD as söta&roliga!   hitta dom på datan o i album o la upp dom på datan:P  när man kollar på bilderna så tänker man ibland.." tänkt när man var sådär liten, guud va  skönt de var,man kunde nästan alltid göra som man ville och vad man ville. Men inte alltid:P man längtar faktiskt ibland lite bak i tiden..:O"           tänker så ibland när man kollar på en massa gammla foton:§  brukar ni tänka på något specielt när ni kollar på foton när ni var små?.. aja.  ( kommer foton, från när ja och Moa var små:P )

just nu gör ja inte specielt mycket,  förutom att ja är inne på datan o chattar,läser andras bloggar m.m:)         aja, nu ska ja chatta me Moa o prata om imorn,  Lady gaga kommer vara på grönan imorn:) o vi kanske ska gå dit:D vi får se..      men,men..


                                 vi hörs&syns:)      Puss på er// Julia♥

lilla Julia!<3

 lilla Julia!<3

lilla Moa<3

naw söta lilla Moa!<3

Julia!

karate tjejen Julia!

Moa!

  fotbolls tjejen Moa!

avslutning!

 skolavslutningen 2005. Julia i vit klänning, Moa i blå klänning;)

Moa o Julia!

 Haha! Moa,Julia

RSS 2.0